نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی یکی از بهترین راه‌ها به منظور تامین و بهبود امنیت در محل زندگی یا محل کار است. با توجه به اهمیت بالای دزدگیر اماکن در جامعه امروزی، این ابزار حفاظتی در مدل‌های مختلف به فروش می‌رسد. یکی از این مدل‌ها دزدگیر سیم کارتی است که امکان اتصال به اینترنت و انتقال اطلاعات را فراهم می‌کند. برای آشنایی با چگونگی نصب دزدگیر سیم کارتی همراه ما باشید.

شرایط و نکات مهم قبل از نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی

قبل از نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی حتما موارد زیر را در نظر داشته باشید:

 

یکی از نکاتی که باید قبل از نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی رعایت کنید، عدم نصب آن در محیط مرطوب است.

 

مراحل نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی

به طور کلی نصب دزدگیر سیمکارتی 6 مرحله دارد که در ادامه توضیح داده‌ایم:

نصب پنل مرکزی دزدگیر

پنل مرکزی دزدگیر به عنوان قلب سیستم نظارتی شناخته می‌شود. پنل باید در محلی نصب شود که در دسترس صاحب دستگاه و دور از دسترس افراد غیرمجاز باشد. این محل باید دارای سیگنال موبایل کافی هم باشد تا سیم کارت به درستی کار کند. نزدیکی درب ورودی یا مکان امن در داخل ساختمان محل مناسبی برای نصب پنل است.

نصب باتری و بلندگوها

برای برق دهی به سیستم در مواقعی که برق قطع می‌شود، نیاز به یک باتری پشتیبان است که این باتری معمولا در داخل یا کنار پنل قرار می‌گیرد و در هنگام قطعی برق به صورت خودکار فعال می‌شود. برای نصب بهترین دزدگیر اماکن به دو رشته سیم برای نصب بلندگوی خارجی نیاز خواهید داشت. این بلندگو برای محافظت از باران داخل یک باکس فلزی قرار می‌گیرد. باکس‌های فلزی معمولا دارای یک میکروسوئیچ هستند که در مواقع خطر (باز کردن باکس توسط سارقین) فرمانی را به کنترل برد ارسال کرده و آژیر را به صدا در‌می آورند. برای بلندگوی داخلی هم امکان استفاده از آژیرهای تک صدا یا پیزو وجود دارد. پیزو به وسیله کوچکی گفته می‌شود که دارای صدای ملایم‌تری می‌باشد.

جای‌گذاری سنسورها در مکان مناسب

برای نصب دزدگیر اماکن از نوع سیم کارتی بهتر است بدانید که ارتفاع مناسب برای نصب سنسورها و چشمی‌ها باید به گونه‌ای باشد که سنسورها  از دسترس افراد مزاحم و سارقین در امان باشند. توصیه می‌شود که روبروی هر ورودی یک سنسور قرار داده و ارتفاع آن را 2 الی 2.5 متر از سطح زمین در نظر بگیرید. البته ارتفاع مناسب برای هر سنسور معمولا در دفترچه راهنمای آن ذکر می‌شود.

 

یکی از مراحل نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی، جایگذاری سنسورها در جای مناسب است.

 

قراردادن و فعال‌سازی سیم کارت در دزدگیر

قبل از خرید دزدگیر gmk آن از هم نوع سیم کارتی، باید یک سیم کارت نیز تهیه کنید. در ابتدا سیم کارت را در تلفن همراه خود قرار داده و رمز آن را غیر فعال نمایید. پس از ذخیره سازی شماره تلفن افراد مورد نظر و شارژ سیم کارت (در صورت اعتباری بودن)، آن را کنار بگذارید و به سراغ دزدگیر رفته و برق و باتری آن را قطع کنید. سیم کارت را درون شکاف مخصوص قرار دهید و سیستم را مجددا راه بیاندازید. دستگاه معمولا پس از 30 ثانیه عملیات شناسایی شبکه را انجام خواهد داد. اگر پیامی با نام اپراتور و خوش آمدید روی گوشی خود مشاهده کردید، یعنی کار را درست انجام داده‌اید.

تنظیم تاریخ و ساعت

تنظیم تاریخ و زمان در نصب دزدگیر اماکن سیمکارتی یک مرحله مهم به حساب می‌آید. در حالت برنامه نویسی (Programming Mode) گزینه‌ای به نام SET نشان داده می‌شود که شما می‌توانید با زدن رمز عبور وارد آن شوید. پس از نصب دزدگیر و وارد کردن رمز عبور، کلید ENT را فشار داده و با استفاده از گزینه‌های SET TIME و SET DATE، ساعت و تاریخ سیستم را تنظیم کنید. با فشار دادن گزینه حذف قبل از تنظیمات تاریخ و زمان، همه اطلاعات قدیمی را پاک نمایید. دقت کنید که مثلا ساعت 11:00:00 صبح به صورت 110000 تنظیم شود. تاریخ هم باید به شکل 1111051 وارد گردد. در این جا عدد 11 اول به معنای سال 2011، یازده دوم نشان دهنده ماه، 05 به معنای روز و عدد یک نیز روز را نشان می‌دهد.

تنظیم شماره تلفن برای دریافت هشدار

در آموزش نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی لازم است که شماره تلفنی برای دریافت آلارم وارد شود. شما می‌توانید در زمان تنظیم شماره تلفن تعیین کنید که با شما تماس گرفته شود یا آلارم‌ها در قالب پیامک به اطلاع شما برسد. توجه کنید که وارد کردن کد کشور و کد منطقه برای تنظیم شماره تلفن الزامی است. هر سیستم دزدگیر قادر به ذخیره سازی میزان مشخصی از شماره تلفن برای ارسال آلارم می‌باشد.

آشنایی با دکمه‌های ریموت دزدگیر اماکن سیم کارتی

گام بعدی در نصب دزدگیر اماکن کلاسیک یا سایر دزدگیرهای اماکن سیمکارتی، آشنایی با ریموت دستگاه و دکمه‌های آن است.

 

آشنایی با دکمه های ریموت، پس از نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی، برای استفاده درست ضروری است.

 

آموزش راه‌اندازی دزگیر اماکن سیم کارتی

پس از نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی در ابتدا رمز 123456 را وارد کرده و دکمه Menu Enter را فشار دهید.

آشنایی با کلیدهای منو دزدگیر اماکن

آشنایی با منوی Alarm Setting

آشنایی با منوی dialer setting

این مرحله از نصب بهترین دزدگیر اماکن سیم کارتی مربوط به منوی فرعی dialer setting است که موارد مربوط به آن در ادامه توضیح داده خواهد شد. در آموزش نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی تاکید می‌کنیم که هر یک از مراحل باید با دقت و حوصله انجام شود.

 

پس از نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی، باید منو آن را تنظیم نمایید.

 

کدهای معمول برای کنترل دزدگیر از طریق پیامک

کدهای کلیدی که پس از خرید دزدگیر کلاسیک و سایر دزدگیرهای سیم کارتی می‌توانند قابلیت کنترل دستگاه را به آسانی برای شما فراهم کنند، در ادامه آورده شده‌اند. این کدها در نصب دزدگیر اماکن سیمکارتی کاملا کاربردی هستند. کافی است که کد دستوری که در مقابل هر یک از کارها نوشته شده را با استفاده از گوشی خود به دزدگیر SMS کنید.

نحوه فعال سازی قابلیت شنود در دزدگیر اماکن سیم کارتی

در نصب دزدگیرهای سیم کارتی و دزدگیر سایلکس به مرحله آموزش فعال کردن قابلیت شنود دستگاه می‌رسیم که بسیار هم مهم است. در این مرحله از نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی، کد ذکر شده در بالا برای قابلیت شنود را وارد کرده و منتظر بمانید تا دستگاه پاسخ دهد. اگر شماره‌ای که توسط آن به دستگاه SMS را فرستادید، در حافظه 1 تا 4 به عنوان مدیر دستگاه ذخیره باشد، تا 3 دقیقه از طرف دستگاه پاسخ داده می‌شود و قابلیت شنود فعال خواهد شد.

جمع‌بندی

با توجه به این که نصب دزدگیر در اماکن مختلف مثل ساختمان‌ها، مغازه، منازل و … اقدام بسیار مهم و تاثیرگذاری روی امنیت است، آشنایی با انواع دزدگیر و آموزش نصب آن برای افراد جامعه ضروری می‌باشد. در این مقاله سعی کردیم راهنمای نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما قرار دهیم. در انتها باید بگوییم که برای نصب و راه‌اندازی دزدگیر سیم کارتی بهتر است به سراغ پک کامل دزدگیر سیم کارتی بروید تا در زمان و هزینه‌های خود صرفه جویی کرده باشید. به این موضوع نیز توجه کنید که نصب دزدگیر سیم کارتی بهتر است توسط متخصص این کار انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *