dvr چیست و چه کاربردی دارد؟

dvr چیست؟ نوعی ضبط کننده ویدیویی برای ثبت تصاویر دوربین مداربسته است.

dvr چیست و چه کاربردی دارد؟ اگر آشنایی اندکی با سیستم‌های مداربسته داشته باشید، مطمئنا اطلاعات مختصری درباره وظیفه و کاربرد دستگاه دی وی آر دارید. این دستگاه به عنوان دستگاه ضبط کننده ویدئویی در سیستم‌های آنالوگ، وظیفه پردازش داده‌های ارسالی از دوربین مداربسته آنالوگ و آنالوگ HD و ذخیره آن‌ها را بر عهده دارد. برای آشنایی بیشتر با این دستگاه، مزایا و تفاوت آن با دستگاه NVR با فرادید همراه باشید.

dvr چیست؟

دستگاه DVR که از عبارت Digital Video Recorder گرفته شده است، به منظور ضبط و ذخیره تصاویر دوربین‌های مداربسته آنالوگ و آنالوگ HD استفاده می‌شود. اکثر دستگاه‌های DVR قادر به پشتیبانی از تمامی فرمت‌های ویدئویی به جز فرمت IP هستند. البته مدل پیشرفته دستگاه DVR که با عنوان دستگاه XVR به بازار ارائه شده است، از فرمت IP نیز پشتیبانی می‌کند و به عنوان دستگاه پنج‌گانه شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید : تنظیمات منو دستگاه DVR

دستگاه دی وی آر از پورت‌های ورودی و خروجی تصویر، پورت ورودی و خروجی صدا، پورت خروجی آلارم، پورت‌های VGA و HDMI، درگاه شبکه (LAN)، ورودی برق و پورت USB بهره می‌برد. البته توجه داشته باشید که همه پورت‌های ذکر شده روی همه دستگاه‌های DVR تعبیه نشده است و افراد متناسب با نیاز خود، مدل مناسب را خریداری می‌کنند. در ادامه به طور مختصر کاربرد هریک از پورت‌ها را ذکر کرده‌ایم.

  • پورت RGB: برای متصل کردن مانیتور توسط فیش VGA
  • پورت A-V: مخصوص اتصال صدا به وسیله فیش AV
  • پورت HDMI: برای اتصال به مانیتور و تلویزیون (انتقال تصویر به همراه صدا که در دی وی آرهای جدیدتر وجود دارد)
  • پورت USB: مخصوص اتصال ماوس یا کیبورد به منظور تهیه نسخه پشتیبان
  • ورودی / خروجی Alarm: جهت اتصال آژیر (این مورد اختیاری است.)
  • پورت شبکه (LAN): برای اتصال دستگاه DVR به شبکه داخلی یا سوئیچ شبکه (اتصال به اینترنت و انتقال تصاویر در گوشی یا کامپیوتر)

 

کاربرد پورت خروجی در dvr چیست؟ برای اتصال قسمت‌ها و دستگاه‌های دیگر سیستم مداربسته است.

 

کاربرد dvr چیست؟

دستگاه DVR که از معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به دی وی آر داهوا و دی وی آر مکسل اشاره نمود، از یک یا چند هارد دیسک داخلی به منظور ذخیره سازی تصاویر استفاده می‌کند. این دستگاه علاوه بر ذخیره تصاویر، قابلیت بازبینی مجدد و پشتیبان‌گیری از داده‌های ویدئویی را نیز در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهد. کاربر با استفاده از دستگاه DVR می‌تواند تصاویر همه دوربین‌های مداربسته متصل شده را با اتصال دستگاه به نمایشگر به صورت یکپارچه مشاهده کند.

هم‌چنین قابلیت تنظیم ویژگی‌های مختلف تصاویر مانند تنظیم رنگ و نور را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. دستگاه DVR دارای قابلیت تنظیم زمان ضبط نیز می‌باشد. این دستگاه با استفاده از پورت LAN تعبیه شده، قادر به انتقال تصاویر به شبکه‌های کامپیوتری بوده و مشاهده تصاویر از طریق اینترنت را ممکن می‌سازد. دستگاه DVR با استفاده از پورت RS485 نیز برای کنترل دوربین‌های گردان بهره می‌برد. از سایر کاربردهای دستگاه DVR می‌توان به ارسال هشدار برای وقایع و ضبط و ذخیره سازی صدای محیط اشاره کرد. البته همان طور که گفته شد، همه پورت‌ها در همه پنل‌های دستگاه‌های DVR وجود ندارند.

بیشتر بخوانید : آموزش تنظیمات DVR داهوا 

وظیفه دستگاه dvr چیست؟

در ادامه مهم‌ترین کاربردهای دستگاه dvr را نام برده‌ایم.

  • ثبت و ضبط تصاویر: تصاویر دوربین مداربسته از طریق دی وی آر روی هارد دیسک ذخیره شده و قابلیت پشتیبانی گیری و بازبینی آن‌ها فراهم می‌شود.
  • مشاهده آنلاین تصاویر: مهم‌ترین کاربرد dvr چیست؟ اتصال دستگاه ضبط کننده به مانیتور موجب می‌شود که تصویر همه دوربین‌های متصل به صورت یکپارچه به نمایش درآید.
  • تنظیمات مختلف: شما می‌توانید با استفاده از دستگاه ضبط تنظیماتی مثل: تنظیم رزولوشن و کیفیت ضبط، تنظیمات نور و رنگ، تنظیم زمان بندی ساعت و تاریخ ضبط تصاویر را انجام دهید.
  • انتقال تصاویر: دستگاه ضبط کننده به پورت LAN در پنل پشتی خود مجهز شده است که قابلیت انتقال تصاویر دوربین را به وسیله سوئیچ شبکه به بستر شبکه داخلی فراهم کرده و آن‌ها را از طریق اینترنت قابل مشاهده می‌کند.
  • کنترل دوربین اسپید دام: وظیفه پورت RS485 در dvr چیست؟ این پورت قابلیت کنترل دوربین اسپید دام یا PTZ را فراهم می‌کند.

 

وظیفه dvr چیست؟ ثبت و ضبط و مشاهده آنلاین تصاویر دوربین مداربسته و انتقال تصاویر را برعهده دارد.

 

انواع dvr

اگر قصد خرید DVR را دارید، بهتر است بدانید که این دستگاه بر اساس نوع کاربرد در دو دسته Standalone و PC-Based قرار می‌گیرد. هر یک از این مدل‌ها عملکرد متفاوتی را در کاربردهای مختلف از خود نشان می‌دهند.

دستگاه Standalone

مدل Standalone در dvr چیست؟ دستگاه Standalone به صورت مستقل عمل می‌کند و راه‌اندازی آن بدون نیاز به دستگاه دیگر انجام می‌شود. دستگاه Standalone

بیشترین کاربرد را در بین کاربران دارد. در واقع، قابلیت این نوع دستگاه، ضبط و پخش تصاویر توسط نمایشگر است.

دستگاه PC-Based

واژه PC-Based در دستگاه dvr  چیست؟ این دستگاه‌ها برای ضبط و نمایش تصاویر به سیستم عامل نیاز دارند تا عمل ذخیره سازی داده‌های ویدئویی را روی هارد دیسک انجام دهند. به عبارت دیگر، دستگاه PC-Based عمل ضبط و پخش تصاویر را بر اساس سیستم عامل انجام می‌دهد. در واقع، با نصب سیستم عامل روی رایانه و اتصال این سیستم به رایانه، امکان ضبط تصاویر روی هارد رایانه فراهم می‌شود.

Hybrid dvr چیست؟

Hybrid دی وی آر چیست؟ دی وی آر hybrid قابلیت پشتیبانی از دوربین‌های مداربسته آنالوگ و تحت شبکه را در اختیار سیستم مداربسته قرار می‌دهد. دستگاه Hybrid dvr یا دی وی آر ترکیبی، تصاویر دوربین‌های آنالوگ و IP را ضبط می‌کند. شما می‌توانید با استفاده از این دستگاه، بر اساس نوع نیاز خود از دوربین آنالوگ یا دوربین تحت شبکه استفاده کنید. در واقع، با یک دستگاه ضبط کننده هیبرید می‌توانید در مکان‌هایی که به وضوح بالایی نیاز ندارند، از دوربین آنالوگ استفاده کنید. دوربین IP را هم در مکان‌هایی که نیازمند دقت و وضوح بالایی هستند، نصب نمایید. این دستگاه با هدف استفاده از تجهیزات آنالوگ نصب شده قدیمی به همراه فناوری تحت شبکه به بازار ارائه شده است و می‌تواند هزینه بالای استفاده همزمان از چند نوع سیستم مداربسته را از بین ببرد.

 

هیبرید dvr چیست؟ نوعی دستگاه دی وی آر ترکیبی که هم قابلیت پشتیبانی از دوربین‌های آنالوگ را دارد و هم تحت شبکه.

 

dvr چیست؟ تعداد کانال‌های دی وی آر

یکی از موارد مهمی که در هنگام خرید دوربین مدار بسته برای منزل یا در هنگام نصب دوربین مداربسته ساختمان بایستی مورد توجه قرار گیرد، تعداد کانال‌های دستگاه دی وی آر است که نشان دهنده تعداد دوربین مداربسته پشتیبانی شده توسط آن می‌باشد. دستگاه‌های دی وی آر بر حسب تعداد کانال در دسته‌های زیر قرار می‌گیرند:

  • دستگاه دی وی آر 4 کانال: این دستگاه دارای قابلیت پشتیبانی از 4 عدد دوربین مداربسته بوده و در محیط‌های کوچک که به تعداد بالایی دوربین مداربسته نیاز ندارند، استفاده می‌شود.
  • دستگاه دی وی آر 8 کانال: این دستگاه نیز با قابلیت پشتیبانی از 8 عدد دوربین مداربسته آنالوگ یا آنالوگ HD، برای محیط‌های متوسط مثل اداره‌ یا کارگاه گزینه مناسبی به شمار می‌رود.
  • دستگاه دی وی آر 16 کانال: محیط‌های بزرگ که تعداد دوربین‌های مداربسته مورد نیاز در آن‌ها به 16 عدد می‌رسد. از این دستگاه دی وی آر برای ضبط تصاویر خود استفاده می‌کنند.
  • دستگاه دی وی آر 32 کانال: دستگاه دی وی آر 32 کانال به عنوان دستگاه مورد استفاده در محیط‌های بسیار بزرگ با 32 عدد دوربین مداربسته مانند بیمارستان، کارخانه و غیره شناخته می‌شود.

فرمت فشرده سازی dvr چیست؟

تا این جا با کاربرد dvr چیست، آشنا شدیم. این دستگاه‌ها برای ذخیره سازی داده‌های ویدئویی با کمترین حجم، از فرمت‌های فشرده سازی استفاده می‌کنند. این کار موجب صرفه جویی در فضای هارد دیسک و پهنای باند می‌شود و تصاویر را با حجم کمتری انتقال می‌دهد که در این حالت، سرعت انتقال نیز افزایش می‌یابد.

فرمت فشرده سازی DVR به عنوان یکی از مهم‌ترین مشخصات آن به شمار می‌رود. دستگاه‌های دی وی آر معمولا از فرمت‌های MPEG، H264 و H264+، H265 و +H265 استفاده می‌کنند که نسخه +H.265 فرمت جدیدتر با توانایی فشرده سازی بیشتر است. جالب است بدانید که فشرده سازی حجم داده‌ها در کیفیت آن‌ها تاثیری ندارد.

 

فرمت فشرده سازی dvr چیست؟ دستگاه‌های دی وی آر معمولا از فرمت‌های MPEG، H264 و H264+، H265 و +H265 استفاده می‌کنند.

 

بیشتر بخوانید: نرم افزار dvr برای کامپیوتر

مدت زمان نگه‌داری فیلم در dvr

اکثر فیلم‌های دوربین مداربسته معمولا از 30 روز تا 90 روز دوام خواهند داشت. البته زمان مشخصی برای تعیین مدت زمان نگه‌داری فیلم در دی وی آر وجود ندارد. این زمان می‌تواند یک روز تا چندین ماه باشد. چرا که به عوامل مختلفی مثل ظرفیت ذخیره سازی، وضوح دوربین و تنظیم دوره نگه‌داری بستگی دارد. شروع زمان پاک شدن فیلم دوربین مداربسته از ظرفیت و مدت زمان ضبط دوربین مشخص می‌شود. مثلا اگر دوربین تا 30 روز از فیلم نگه‌داری می‌کند، فیلم‌های دوربین از روز 31 شروع به پاک شدن خواهد کرد. این حالت به سیستم نظارتی و تنظیمات دوربین مداربسته وابسته است. میزان حافظه DVR علاوه بر تعداد و ظرفیت هارد دیسک به تعداد دوربین‌های مداربسته، کیفیت دوربین‌ها، حالت ضبط و تعداد فریم در ضبط بستگی دارد. هر چه تعداد دوربین‌های مداربسته بیشتر و کیفیت دوربین‌ها بالا باشد و نحوه ضبط نیز به صورت مداوم یا Continues تنظیم شده باشد، طبیعتا ظرفیت هارد زودتر پر می‌شود. تعداد فریم‌های بالاتر نیز موجب پر شدن زودتر هارد خواهد شد.

حافظه dvr چقدر است؟

هر دستگاه ضبط کننده با توجه به ظرفیت هارد و تعداد هاردهای پشتیبانی شده، میزان حافظه متفاوتی را برای ضبط و ذخیره تصاویر و داده‌های ویدئویی فراهم می‌کند. برای مثال: یک هارد 2 ترابایتی برای یک دستگاه دی وی آر 4 کاناله کافی به نظر می‌رسد. سیستم‌های نظارتی در مکان‌های حساس و پرخطر مثل بانک‌ها و طلافروشی‌ها به تعداد و ظرفیت بالای هارد نیاز دارند. اکثر DVRهای امروزی دارای قابلیت پشتیبانی از حجم بالایی از هارد هستند و برخی از این دستگاه‌ها نیز با توجه به تعداد کانال‌ها و ویژگی‌های فنی خود می‌توانند از بیش از یک عدد هارد پشتیبانی کنند. ممکن است با توجه به تعداد دوربین‌های موجود در سیستم مداربسته، به حداکثر ظرفیت هارد پشتیبانی شده نیاز داشته باشید.

مزایای dvr چیست؟

این دستگاه‌ها به دلیل استفاده از سیستم آنالوگ و پشتیبانی از دوربین‌های مداربسته آنالوگ و آنالوگ HD، در مقایسه با دستگاه‌های NVR که یکی از فاکتورهای مهم در فروش دوربین تحت شبکه به شمار می‌روند، قیمت پایین‌تری دارند. کاربران با میزان بودجه پایین معمولا به سراغ خرید دستگاه DVR می‌روند. اما مزایای dvr و دلایل استفاده از آن کدام‌اند؟
در بحث کاربرد dvr چیست، با وظیفه کلی و نحوه عملکرد دستگاه DVR آشنا شدید. همان طور که می‌دانید، این دستگاه بدون نیاز به اینترنت کار می‎‌کند و ضعف سیگنال تاثیری بر عملکرد آن ندارد. دوربین‌های مداربسته آنالوگ نیز که توسط دستگاه دی وی آر پشتیبانی می‌شوند، به راحتی و بدون نرم‌افزار مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابراین نصب و راه‌اندازی سیستم‌های آنالوگ بدون پیچیدگی خاصی انجام می‌شود.

از سایر مزایای خرید دستگاه دی وی آر می‌توان به قابلیت اتصال آن به اینترنت، پشتیبانی از انواع دوربین مداربسته آنالوگ با فرمت‌های مختلف، قابلیت تشخیص حرکت (شروع به فیلمبرداری با مشاهده حرکت در محیط)، عبور از خط (اعلام هشدار با عبور سوژه از خط فرضی تعیین شده) و پوشاندن بخشی از تصویر (عدم ضبط بخش‌های تعیین شده) اشاره نمود. قابلیت‌های دستگاه دی وی آر با توجه به برند و نوع آن متفاوت خواهد بود.
این دستگاه‌ها در بستر کابل کواکسیال راه‌اندازی می‌شوند که در سیستم‌هایی با تعداد دوربین مداربسته بالا، ممکن است مشکل ایجاد کند، چون هر یک از دوربین‌ها باید به صورت مستقیم به دستگاه DVR متصل شوند. البته این مورد از معایب دستگاه دی وی آر به شمار می‌رود.

 

مزایای dvr چیست؟ پشتبانی از دوربین‌های آنالوگ، اتصال به اینترنت و... از مزایای دی وی آر است.

 

معایب dvr چیست؟

دستگاه دی وی آر نیز مانند سایر تجهیزات، علاوه بر مزایایی که ارائه می‌دهد، دارای معایبی نیز می‌باشد که در ادامه بیان خواهند شد.

  • کابل‌کشی زیاد و طولانی: دستگاه DVR از سیم‌ها و کابل‌ها به جای اینترنت برای برقراری ارتباط با دوربین مداربسته استفاده می‌کند و از این طریق می‌تواند سیگنال‌های خود را حفظ نماید. در مناطقی که قصد استفاده از این دستگاه را دارید، باید سیم کشی انجام دهید. طبیعی است که برای اتصالات بیشتر به تعداد کابل‌های بیشتری نیاز خواهید داشت. افزایش سیم کشی در این دستگاه محدودیت ایجاد می‌کند.
  • کیفیت تصویر پایین‌تر نسبت به nvr: دستگاه ضبط کننده DVR در مقایسه با دستگاه NVR از کیفیت تصویر پایین‌تری برخوردار است. به همین دلیل در اکثر پروژه‌های مهم و حساس از سیستم NVR استفاده می‌کنند.
  • عدم قابلیت اتصال از راه دور: اگر محل نصب دوربین مداربسته فاصله زیادی تا دستگاه داشته باشد، سیگنال دچار اختلال می‌شود.

نکات مهم در انتخاب و خرید دستگاه dvr خوب

خرید دستگاه DVR به بررسی نکات مهمی نیاز دارد تا بتوان بر اساس آن‌ها بهترین دستگاه را انتخاب کرد. این نکات در ادامه بیان خواهند شد.

  • تعداد کانال‌های ورودی: یکی از مهم‌ترین نکات در خرید دستگاه ضبط کننده، تعداد کانال‌های آن است. تعداد دوربین مداربسته مورد نیاز شما تعیین می‌کند که دستگاه باید چند کاناله باشد.
  • نوع نمایش تصاویر: مهم‌ترین ویژگی یک دستگاه dvr چیست؟ یک دی وی آر خوب باید بتواند قابلیت ضبط و پخش تصاویر با کیفیت بالا را فراهم کند.
  • فرمت فایل‌های ضبط شده بروی هارد دیسک: در حال حاضر بیشتر دستگاه‌های ضبط کننده از الگوریتم فشرده سازی H264 یا H265 استفاده می‌کنند. این الگوریتم‌ها در مقایسه با فرمت‌های jpeg و mpeg حجم بسیار کمتری دارند.
  • بیشترین تعداد فریم: FPS یا فریم بر ثانیه یعنی تعداد تصاویری که دستگاه ضبط کننده می‌تواند در هر ثانیه ثبت و ضبط کند. اگر یک دستگاه 4 کاناله دارای FPS 100 باشد، یعنی هر یک از کانال‌ها قدرت ضبط FPS 25 را فراهم می‌کنند. تصاویری که توسط دوربین‌هایی با FPS پایین ضبط می‌شوند، معمولا سندیتی ندارند.
  • مدت زمان ضبط تصویر دوربین مداربسته: هر دستگاه دی وی آر برای ذخیره سازی از یک یا چند هارد کمک می‌گیرد. میزان فضای این هارد و مدت زمان ضبط تصاویر به تعداد دوربین، کیفیت ضبط تصاویر و … بستگی دارد.
  • Motion Detection (تشخیص حرکت): قابلیت Motion Detection یعنی دستگاه در صورت تشخیص حرکت به ضبط تصاویر می‌پردازد که در این حالت در فضای ذخیره سازی صرفه‌جویی می‌شود.
  • مشاهده و تنظیم از راه دور: قابلیت مشاهده تصاویر و کنترل از راه دور به کاربر امکان می‌دهد تا بدون توجه به محدودیت‌های جغرافیایی، محیط مورد نظر خود را از طریق اتصال به اینترنت کنترل کند.

 

نکات مهم در خرید dvr چیست؟ توجه به مواردی مثل تعداد کانال، کیفیت تصویر و... .

 

ویژگی بهترین دستگاه dvr چیست؟

داشتن یک سیستم نظارتی خوب با عملکرد بالا مستلزم خرید تجهیزات با کیفیت و موغوب است. نوع دستگاه مورد نیاز کاربر با توجه به تعداد دوربین مداربسته مشخص می‌شود و کیفیت دوربین مداربسته نیز باید توسط دستگاه پشتیبانی شود. لازمه انتخاب بهترین dvr در گام اول، تعیین نیازهای کاربر است. پس از این موضوع می‌توان به بررسی برندهای مختلف دستگاه دی آر پرداخت و بهترین نوع آن را خریداری کرد.
از آن‌جایی که دوربین‌های مداربسته به صورت مستقیم به دستگاه دی وی آر متصل می‌شوند، کیفیت این دستگاه اهمیت بسیار بالایی دارد. از بهترین برندهای موجود در بازار ایران که کاربر به راحتی می‌تواند از طریق نمایندگی‌های معتبر به آن‌ها دسترسی داشته باشد، می‌توان به برند هایک ویژن، هایلوک، داهوا، هایلوک، سونی، بوش و غیره اشاره کرد که کیفیت و کارایی آن‌ها بر کسی پوشیده نیست.

تصاویر را با رزولوشن نسبتا خوب و حداقل کیفیت D1 ضبط کند.

قابلیت دسترسی به تصاویر دوربین را بر اساس زمان و تاریخ ضبط در اختیار کاربر قرار دهد.

کیفیت تصاویر پس از کپی یا تهیه بکاپ کاهش پیدا نکند.

توانایی پشتیبانی از هارد ذخیره سازی با حداقل ظرفیت یک گیگابایت و بالاتر را داشته باشد.

قابلیت Motion Detection یا تشخیص حرکت را در اختیار مصرف کننده قرار دهد.

به آسانی به شبکه اینترنت متصل شده و امکان مشاهده تصاویر زنده یا ضبط شده را از راه دور فراهم کند.

تفاوت dvr و nvr چیست؟

حال که با انواع مختلف دستگاه دی وی آر و نحوه عملکرد آن در مطلب dvr چیست، آشنا شدید، بهتر است پاسخ به سوال تفاوت dvr و nvr چیست؟ را بدانید. به طور کلی، وظیفه هر دو دستگاه ذخیره تصاویر دوربین مداربسته است، با این تفاوت که دستگاه DVR داده‌ها را پس از پردازش ذخیره می‌کند، اما دستگاه nvr داهوا هیچ پردازشی روی داده‌های ویدئویی انجام نمی‌دهد، چون این کار قبلا توسط دوربین مداربسته تحت شبکه انجام شده است. از سایر تفاوت‌های دی وی آر و ان وی آر می‌توان به کیفیت تصویری بالاتر ان وی آر، تکنولوژی‌های پیشرفته‌تر و هوشمند و قیمت بالای دستگاه NVR اشاره نمود.

بیشتر بخوانید: معرفی انواع dvr

دستگاه NVR از کابل اترنت و دستگاه دی وی آر از کابل کواکسیال استفاده می‌کند که کابل اترنت مقرون به صرفه‌تر و منعطف‎‌تر است. توصیه می‌شود برای پروژه‌های بزرگ‌تر و حساس‌تر که به ویژگی‌های پیشرفته‌ای نیاز دارند، از دستگاه ان وی آر استفاده شود.

 

تفاوت nvr و dvr چیست؟ مهمترین تفاوت در محل پردازش داده‌ها است.

 

عوامل موثر بر قیمت dvr چیست؟

قیمت دستگاه دی وی آر با توجه به عوامل مختلفی تعیین می‌شود که از میان آن‌ها می‌توان به کیفیت ضبط، برند دستگاه، تعداد هارد پشتیبانی شده، تعداد ورودی صوت، تعداد کانال و غیره اشاره کرد که همگی در قیمت دستگاه موثر هستند.

قیمت DVR تحت تاثیر عوامل دیگری مانند قابلیت‌های اضافی مثل ورودی HDMI و خروجی VGA، ضبط همزمان، پخش زنده و برخورداری از قابلیت اتصال به شبکه، ظرفیت حافظه، توان پردازشی و میزان تقاضا و رقابت در بازار نیز قرار دارد که همه موارد بایستی در زمان خرید دستگاه دی وی آر مورد توجه کاربر قرار گیرد.

نتیجه گیری درباره dvr چیست؟

توضیحاتی درباره دستگاه DVR، مزایا و کاربرد DVR و هم‌چنین تفاوت دستگاه DVR و NVR ارائه شد تا کاربر بتواند با توجه به نیازهای خود، بهترین دستگاه را انتخاب کند. در واقع، انتخاب بهترین دستگاه ضبط کننده به نوع نیاز شما بستگی دارد. دستگاه‌های دی وی آر معمولا در کاربردهای کوچک تا متوسط می‌توانند عملکرد مناسبی را از خود نشان دهند و برای پروژه‌های بزرگ‌تر، جای خود را به دستگاه NVR می‌دهند.
این که به چه تعداد دوربین مداربسته نیاز دارید، قابلیت‌های مورد نظر شما چیست و محیط مورد نظر برای نصب سیستم مداربسته چه ویژگی‌هایی دارد، تعیین می‌کنند که دستگاه DVR می‌تواند از پس نیازهای شما برآید یا خیر. ما در مطلب dvr چیست و کاربرد dvr چیست، سعی کردیم با بیان ویژگی‌ها و کاربرد DVR به کاربر کمک کنیم تا با در نظر گرفتن عواملی مانند کیفیت، امکانات، قیمت‌ و نیازهای شخصی خود به سراغ خرید سیستم مداربسته مناسب برود. امیدواریم مقاله مفید و سومندی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *